Fjalë kyçe: mode

Floktore / Nga Skenderi -

Fustanet më në modë këtë vjeshtë

Të ngrohta, moderne, praktike; fustanet në formë bluzesh të gjata janë ideale për vjeshtën romantike dhe sezonin e dimrit. Këto fustane përveçse komode janë edhe në modë këtë sezon. Ato…