Fjalë kyçe: mjerimi

Mejtime / Nga 27.al -

Nën çadrën e Pushtetit

Nga Samet Zagradi Protestat popullore janë frut i një pakënaqësie dhe zhgënjimi, për t’iu kundërvënë padrejtësive kombëtare dhe jo vetëm. Të protestosh do të thotë të tregosh që ke forcë…