Fjalë kyçe: mjekët

Mejtime / Nga Media -

Jam deri në fund me mjekët

Nga Mesila Doda Mjeket tanë janë heronjtë e mi. Të nënpaguar, të përçmuar nga injoranca, pa asnjë kusht në institucionet tona, së fundmi edhe nën presionin e atyre që duan…

Këndonjësit / Nga 27.al -

Drejtësia e re nis nga Shkodra

Nga Klodian Tomorri Çdo nënpunës i këtij shteti që abuzon me paranë publike duhet të japë llogari para ligjit. Për këtë s’ka asnjë dyshim dhe këtu nuk bëjnë përjashtim as…