Fjalë kyçe: Milan

Kalitje / Nga 27-shi -

Milan, Baloteli tjetër bllof

“Ky Milan nuk është i aftë të fitojë 9-10 ndeshje në radhë”, ka thënë Mihajloviç, por humbja ndaj Sasuolos ka ardhur pikërisht atëherë kur nuk duhej. Baloteli duket se ka…

Kalitje / Nga 27-shi -

Anglezët shpikin një tjetër Champions

Anglezët vazhdojnë ta konsiderojnë veten si shpikës të futbollit dhe ndoshta ky fakt u jep të drejtën të shpikin edhe metoda të reja përfaqësimi. Drejtues të klubeve më të mëdha…