Fjalë kyçe: mihal gjergji

Duke lexuar një libër / Nga Media -

Shqiponja

Nga Mihal Gjergji E ndoqën pas me plumba nëpër prita Atje ku mali puthte kaltërsitë Ju shemb mbi krye, qielli dhe dita Si s’mundi vallë t’i zgjonte perënditë?! Ndihmomë, më…