Fjalë kyçe: Mero Baze

OpEd / Nga 27.al -

Vetting-u, në duart e “antireformës”

Nga Mero Baze Formula e përzgjedhjes së anëtarëve të Komisionit të vetting-ut, është thellësisht politike dhe po votohet në momentin e gabuar. Përderisa ende nuk ka një përcaktim kush është…

OpEd / Nga Media -

Të blesh belanë me para!

Nga Mero Baze Lulzim Basha mund të mos harxhohej. Udhëtimi i tij drejt SHBA-së me një ish- drejtor të tij, për të paguar biletën, në një “fundraising” republikanësh, do t’ia…

OpEd / Nga Media -

Edi Rama duhet të përballet, me Zharrzën!

Nga Mero Baze Protestuesit e Zharrzës duhet t’i presë Edi Rama. Nuk është fjala për dëmshpërblimin që premtoi zëvendëskryeministri që merret me lekët, as për burokracinë e formularëve të Gjiknurit,…

OpEd / Nga Media -

Jepini shpresë opozitës më 18 shkurt

Nga Mero Baze Mitingu i 18 shkurtit është një nga momentet më të rëndësishme për opozitën shqiptare, për të cilën ajo ka nevojë për ndihmë. Opozita shqiptare e ka të…

OpEd / Nga Media -

Braktisja e akuzave të Ylli Manjanit

Nga Mero Baze Ylli Manjani ishte duke thënë të vërtetën sot, kur e shpjegoi shkarkimin nga kryeministri, për shkak të intervistës së tij në “Top Story”. Kjo ka qenë arsyeja…