Fjalë kyçe: mbroth

OpEd / Nga Klodiana -

Ndjesë, në gjunjë dhe gjithmonë!

Nga Lorenc Vangjeli Ne shqiptarët kemi një raport të veçantë me festat. Ne vazhdojmë të bashkëjetojmë me ngutin për t’i nxjerrë ditës së pushimit zyrtar në kalendar gjithë dembelizmin otoman…

OpEd / Nga 27.al -

Të eleminohet “çami i pabesë”

Nga Enkel Demi Në fakt, pas ditës së djeshme në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, duhet një një ndjenjë e fuqishme vetëkontrolli për të mos rënë pre e emocioneve. Dje, nuk…