Fjalë kyçe: marketing

OpEd / Nga 27.al -

Parja ta bën atdhe Zvicrrën

Nga Enkel Demi Para disa ditësh shpreha bindjen se shqiptarët tanë që luajnë me Zvicrrën nuk do të veshin fanellën e përfaqësueses së Kosovës. Sipas meje, (dhe kjo bindje më…