Fjalë kyçe: Manchester City

Kalitje / Nga Klodiana -

Mourinho tregon pse ndodhi sherri i tunelit

Jose Mourinho ka kritikuar sjelljen dhe edukimin e Manchester City-t, kur pyetet për sherrin pas ndeshjes së Manchester United dhe City-t. Klubeve u është kërkuar të rrëfehen te Federata Angleze…