Fjalë kyçe: maliq

Telegrama / Nga Rexhina Biba -

Plagoset në punë punonjësi në Maliq

Një drejtor rrobaqepësie në Maliq është arrestuar nga policia për “shkelje të rregullave të mbrojtjes në punë” dhe procedohet penalisht  shoferi për “plagosje të rëndë nga pakujdesia”. Në pranga ka…