Fjalë kyçe: majlinda kelmendi

Kalitje / Nga Klodiana -

Rusia njeh Kosovën… në sport

Të paktën në sport dhe përkohësisht, Rusia përkulet para presionit dhe vendos të pranojë Kosovën me simbole shtetërore. Mbështetësja më e madhe e Serbisë që këtë muaj organizon Mastersin e…