Fjalë kyçe: Majlinda Bregu

Rrokull Shqipërisë / Nga Klodiana -

Gëzuar Ditën e Europës!

Një mënyrë tejet të veçantë për të uruar Ditën e Europës ka zgjedhur ish-Ministrja e Integrimit, Majlinda Bregu. Ajo ka zgjedhur tre shqiptarët që këto ditë po spikasin më tepër…

OpEd / Nga 27.al -

Më në fund!

Nga Majlinda Bregu Propozimi për çeljen e negociatave të anëtarësimit të Shqipërisë në Europë është lajmi me i mirë për shqiptarët këto kohë, është drita e gjelbër në fund të tunelit të…

OpEd / Nga Klodiana -

Partia “tokë e xanun”

Partia Demokratike ka depozituar një projektligj të firmosur nga një grup deputetesh, i cili parashikon shfuqizimin e datës 20 shkurt, si dita e përkujtimit të viktimave dhe përkujtimit të komunizmit…