Fjalë kyçe: Lulzim Basha

Mejtime / Nga Media -

Bashkohemi me PD për të luftuar bandat

Nga Monika Kryemadhi Krimi është ulur këmbëkryq në Shqipëri. Situata është nga më të rëndat që ka përjetuar vendi. Çdo qytetar, i ri dhe e re, burrë, grua, ndihen më…