Fjalë kyçe: Lulzim Basha

OpEd / Nga Klodiana -

Partia “tokë e xanun”

Partia Demokratike ka depozituar një projektligj të firmosur nga një grup deputetesh, i cili parashikon shfuqizimin e datës 20 shkurt, si dita e përkujtimit të viktimave dhe përkujtimit të komunizmit…