Fjalë kyçe: Luljeta Progni

OpEd / Nga 27.al -

Jetimët e nënës sime!

Ishte vetëm gjashtë vjeç kur pa ti mjegullohej imazhi i nënës nëpër xhadenë e Dukatit, pranverën e vitit 1948. Fadil Çapo është sot 76 vjeç por e kujton si sot…

OpEd / Nga Media -

Qejfet e atij parrizi

Nga Luljeta Progni Ishte në pritje të dekretimit si ministër i kulturës në prill të vitit 1998, kur Edi Rama foli për herë të parë për atë hap të guximshëm…

OpEd / Nga Media -

Diana nuk është vetëm

Nga Luljeta Progni Diana Çuli nuk çudit. Ndoshta është normale që ajo nuk çudit. Madje, sjellja e saj mund të konsiderohet normale. Ne nuk reflektuam asnjëherë për komunizmin, për dhunën,…

OpEd / Nga Luljeta -

Propaganda e partisë vs mediat sociale

Nga Luljeta Progni Për ata që kanë ndjekur që nga viti 1992 zhvillimin e proceve zgjedhore dhe përgatitjet e forcave politike muajt e fundit para zgjedhjeve, shpesh herë rezultati është…

OpEd / Nga Luljeta -

Kujt i duhet çadra?

Nga Luljeta Progni Kërkesa për zgjedhje të lira duhet të jetë pa asnjë dyshim e para në axhendën e protestave në Shqipëri. Zgjedhjet e lira janë kushti i domosdoshëm për…