Fjalë kyçe: luftë

Telegrama / Nga 27-shi -

I shpallën luftë edhe CIA-s?!

Sqarimi i Ministrisë së Brendshme se lajmi i dalë në media në lidhje me një raport të ri të CIA-s mbi situatën e sigurisë në Shqipëri, është i pasaktë dhe…

Mejtime / Nga Media -

Kosovë-Serbi, lufta fake

Nga Frrok Çupi Pse të mos ketë edhe një luftë ‘fake’ mes dy shteteve fqinjë: Serbi dhe Kosovë?! Ora e kësaj ‘lufte’ ka ardhur tani. Tani, kur: 1. Serbia ndodhet…