Fjalë kyçe: Lorenc Vangjeli

OpEd / Nga Media -

As Shabani dhe as Artani

Nga Lorenc Vangjeli Ajo që po ndodh në Shkozë është akti i radhës i një drame që ka nisur shumë herët. Prishja e shtëpive në periferi të Tiranës, një pjesë…

OpEd / Nga Media -

PD si supë burgu: Merre ose lere, një është!

Nga Lorenc Vangjeli Një javë mbas zgjedhjeve të përgjithshme debati politik është më i panatyrshmi i mundshëm. Më i pabesueshmi. Më i çuditshmi dhe më i paparashikueshmi. Nuk flitet asnjë…

OpEd / Nga 27.al -

Kur gishti fsheh hurin dhe druri tregon hënën

Nga Lorenc Vangjeli Përfundimisht, në javën e fundit të saj, fushata e kësaj radhe demonstrohet mediokre. Dhe nëse kjo fjalë tingëllon e rëndë, përcaktimi se fushata është “tmerrësisht sipërfaqësore”, është…

OpEd / Nga 27.al -

Humbja vret edhe fitimtarët

Nga Lorenc Vangjeli Nuk ka marrë kthesë, por ka vazhduar në të njëjtën tatëpjetë politika shqiptare. Edhe opozita, edhe qeveria, e para me deklarime të nxehta, e dyta me pritje…

OpEd / Nga Media -

Lulzim Basha është pa faj

Nga Lorenc Vangjeli Kryetari i PD-së Lulzim Basha është denoncuar nga Policia e Shtetit. Prokuroria e Përgjithshme ka regjistruar fillimin e procedimit penal për të. Dërrasa e thyer e ligjit…