Fjalë kyçe: Llazar Sotir Gusho

Duke lexuar një libër / Nga Media -

 Po qan vasha më shtëpi!

Sot Ditëlindja e Lasgushit dhe një vjershë nga “Ylli i Zemrës” botuar në “Përpjekja” shtator 1937 Sot 117 vjet më parë, lindi poeti Llazar Sotir Gusho, i njohur nën pseudonimin…