Fjalë kyçe: liria

Mejtime / Nga 27.al -

Në emër të  lirisë…

Nga Kozeta Kurti Prej më shumë se 26 vjetësh, dëgjojmë çdo ditë të flitet në emër të lirisë e të drejtave tona themelore, të drejtën për pronën dhe ende prona…

OpEd / Nga 27.al -

Në thelb mbetemi komunistë

Nga Gjergj Meta Pse unë mendoj që shpirti social i shqiptarëve në Shqipëri është ende thelbësisht komunist? Kjo ndodh, sepse ne kërkojmë ende nga shteti të bëjë shtet. Jemi ende…