Fjalë kyçe: ligji i luftes

OpEd / Nga Media -

Kur Greqia ta shtrëngon lakun në fyt

Nga Arben Llalla Greqia po kërkon të luajë rolin e xhelatit të Ballkanit duke ju vendosur haraç vendeve të varfra që kanë mbetur jashtë anëtarësimit në NATO dhe BE. Ministri…