Fjalë kyçe: levizja mjaft

Telegrama / Nga Rexhina Biba -

Lëvizja Mjaft prezanton “Action See”

“Lëvizja Mjaft!” ka prezantuar ditën e sotme projektin rajonal “Action See” (Llogaridhënia, Teknologjia dhe Rrjeti i Hapjes Institucionale në Europën Juglindore). Projekti u prezantua nga Drejtori Ekzekutiv Aldo Merkoçi dhe…