Fjalë kyçe: Lënda e re mësimore “Dituri Dylberi”

OpEd / Nga 27-shi -

Lënda e re mësimore “Dituri Dylberi”

Nga Dritan Shano Jam “injorant”! Besoj në Zot, në Familje dhe në Flamur, por s’mund të mos shoh që “vuuuu” Dylberët Socialistë. Lënda e re mësimore “Dituri Dylberi”, e cila…