Fjalë kyçe: Kukesi

OpEd / Nga 27.al -

Kukësi përballë Ramokracisë

Nga Ilir Seci Kur Edi Rama vendosi taksën në hymje të tunelit në Kalimash, nuk e kishte pritë me pasë ato reagime që pasuen. Si nji person i zhytun në…

Mejtime / Nga 27.al -

Unë nuk jam nga Kukësi!

Nga Samet Zagradi Unë nuk jam kuksian. Por edhe në qoftë se do isha, do e pranoja me nderin dhe krenarinë më të madhe që mund të kem. Unë jam…