Fjalë kyçe: kujtim xhaja

Mejtime / Nga Media -

Rinia e shisha-s dhe nargjiles

Nga Kujtim Xhaja Sot dëshiroj të flas për trendin më të ri tek të rinjtë shqiptarë. Nargjila, shisha, hookah, kaljan janë emërtesat e së njëjtës gjë. Bëhet fjalë për mitin…

Mejtime / Nga Media -

Ne, italianët e call-centerave shqiptarë

Nga Kujtim Xhaja Ata janë të rinj, energjik dhe punëtorë. Kanë lënë vendet e tyre të lindjes, janë shkëputur nga normat, traditat e vendit fqinj, Italisë dhe dita-ditës po bëhen…