Fjalë kyçe: krenar

Mejtime / Nga Media -

Krenar prej rastësisë!

Nga Ardit Bido Nuk jam shqiptar se edhe ti je shqiptar! Jam shqiptar se kështu ndodhi, sepse prindërit e mi ishin shqiptarë. Nuk jam krenar që jam shqiptar sepse shqiptarët…

Mejtime / Nga 27-shi -

Unë nuk jam krenar për ju

Nga Geri Konomi Nuk jam krenar për ju, sepse punoj më shumë se 8 orë për t’i siguruar të ardhura familjes time dhe askush nuk më shpërblen më kot për…

Kalitje / Nga 27-shi -

Mania e uniformave…

Uniformat e reja të Kombëtares, ato me që do të prezantohemi në Euro 2016 kanë filluar të kthehen në mani. Janë të personalizuara, vërtet shumë të bukura po t’i shohësh…