Fjalë kyçe: kosove

OpEd / Nga Media -

Ndërkombëtarokracia

Nga Albinot Maloku Se ç’cilësi ka sasia e ndërkombëtarëve të angazhuar në Kosovë, më së miri e tregon sentenca filozofike popullore “ndërkombëtarët ua kanë zënë bishtin me derë vendorëve”. Në…

Rrokull Shqipërisë / Nga Media -

Një kilometër nën tokë

Çdo ditë, minatorët e Trepçës lëshohen në një thellësi prej mbi tetëqind metra nën sipërfaqen e tokës për të nxjerrë xehet dhe mineralet. Me punën e tyre ata nxjerrin mbi…