Fjalë kyçe: Kosova

Rrokull Shqipërisë / Nga Media -

Vuçiç: Jam i lodhur me Kosovën

Pavarësisht se vendosi të heqë dorë nga ideja për ndryshimin e kufijve Kosovë – Serbi, presidenti serb Aleksandër Vuçiç nuk e fsheh zhgënjimin për dështimin e bisedimeve. Në një intervistë…

Mejtime / Nga Media -

“Kosova i ka kufijtë dhe territorin e vet”

Nga Enver Robelli Nga një ligjëratë e dr. Ibrahim Rugovës, mbajtur në Forumin Shkencor të Schwarzenbergut në Vjenë në fillim të viteve 90-të a) Kosova dhe shqiptarët në ish-Jugosllavi përbëjnë…