Fjalë kyçe: Korçe

Mejtime / Nga Media -

Të “vrava” baba…

Nga Agim Xhafka Njeriu qan shumë herë gjatë jetës. Nga dhimbjet, prej humbjeve, nga aksidentet, nga zhgënjimet. Qan prej dashurisë së pafat, gëzimeve të mëdha, befasive, frikës, ankthit… Qan edhe…

Mejtime / Nga Media -

Ditë më të zeza do të vijnë…

Nga Ilir Hoxholli Rasti i dy gjyshërve nga Korça të nxjerrë përjashtë, nga fëmijet e tyre është një këmbanë alarmi, për shoqërinë dhe për shtetin. Mediatizimi bëri efektin e vet dhe…