Fjalë kyçe: komunizmi

Mejtime / Nga Media -

8 ditë mund të ndryshojnë botën

Nga Mesila Doda 3 ditë ju deshën regjimit komunist dhe Ramiz Alisë të plotësonte kërkesën e studentëve për vendosjen e pluralizmit dhe rënien e komunizmit e partisë shtet. 8 dite…

Mejtime / Nga Media -

“Kosovarët rracë e keqe”

Nga Indrit Vokshi Po qarkullokan portalet prononcimin e një vajze e cila thotë “S’kemi nevojë për Kosovën, i duam veç për turizëm” dhe, kjo na u quaka hapje e “Debatit…