Fjalë kyçe: kerpudha

Bëfshi qejf / Nga 27-shi -

Alla frënga, apo alla-Keli?!

Nga Iva Tiço Unë nuk u rezistoj dot kërpudhave. Kur i gjej në ndonjë menu restoranti, i porosis, edhe nëse nuk shkojnë fare me pjesën tjetër të ushqimeve. Dhe nëse…

Shtro peta / Nga Rexhina Biba -

Kofsha pule me kërpudha

Kofsha pule me kërpudha Për 4 veta: 4 kofsha pule 2 tufa qepë të njoma të prera në feta të holla 2 thelpij hudhre 1/2 kg kërpudha të freskëta 1…