Fjalë kyçe: Kërçovë

Foto dite / Nga Media -

Partizanet dhe partizanët në Kërçovë

Nga Kastriot Dervishi  Disa muaj pasi kishte mbaruar lufta, këto trupa që shikoni në foto, e që i përkisnin brigadës së 5-të komuniste, i shërbenin vendosjes së pushtetit jugosllav në…

OpEd / Nga 27.al -

Faleminderit “të dashur’” tradhëtarë

Nga Marin Mema Keni kohë që “regjeni’” duke folur për të drejtat e shqiptarëve në Fyrom, kur në fakt keni punuar vetëm kundër intëresave të tyre. Keni blerë e shitur…