Fjalë kyçe: këmbanat

OpEd / Nga 27.al -

Krim me koncesion

Nga Lorenc Vangjeli Teorikisht, reforma në drejtësi duhej të ishte ura që bashkonte dy brigje larg njëri­-tjetrës siç janë pozita dhe opozita në Shqipëri. Mbi 90 për qind e qytetarëve…