Fjalë kyçe: katolik

OpEd / Nga Media -

Një katolik kapet rob

Nga Frrok Çupi Së pari, ai është rob i vetvetes: Emri i përgjysmuar “Sandër” nuk e vë as në fronin e katolikut të Romës, as në atë të të krishterit…

Mejtime / Nga Media -

Malësori katolik dhe Stalini

Nga Mexhid Yvejsi 5 Mars 1953 ‎”Kur pat vdekë Stalini, në Shqipni u ba gjamë e madhe. Partia angazhoi vendin me e qa prijësin. Nji malsor ulet në Shkoder e…