Fjalë kyçe: Kastrioti

Kalitje / Nga 27-shi -

Maskat, në rrugë për futbollin

Sopoti ndalohet nga njerëz të maskuar përpara ndeshjes me Pogradecin dhe i kanë kërkuar t’i lënë ndeshjen liqenorëve, duke ia arritur qëllimit. Takimi i luajtur në Krujë përfundoi 0-2 Kthehen…