Fjalë kyçe: kafe

Kalitje / Nga Media -

Lorik Cana një kafe me jaranat

Kapiteni legjendar i Kombetares kuqezi, Lorik Cana ka postuar sot një fotografi me disa prej futbollistëve të Shqipërisë. Së bashku me lojatrë si Berisha, Basha dhe Hysaj, Cana ka konsumuar…