Fjalë kyçe: kabineti qeveritar

Floktore / Nga Klodiana -

Albana Osmani vesh me luledielli politikën

Pavarësisht situatës në parlament, kabineti qeveritar “Rama 2” ka lënë pas tensionet  dhe është përqëndruar tek fëmijët e sëmurë dhe mbështetja ndaj tyre. Albana Osmani ka publikuar në llogarinë e…