Fjalë kyçe: Julia Roberts

Floktore / Nga Klodiana -

Julia Roberts, tifoze e Manchester United

Julia Roberts ishte e pranishme në “Old Trafford” për të ndjekur ndeshjen Manchester United-West Ham. Në përfundim të 90 minutave, aktorja amerikane zbriti në fushë bashkë me fëmijët dhe bashkëshortin…