Fjalë kyçe: Joseph Daul

Rrokull botës / Nga Klodiana -

Me Joseph Daul për Çështjen Çame

Kolë Gjoka, përfaqësues i Dhomës së Tregtisë e Industrisë së Tiranës dhe anëtar i kryesisë së Deutsch-Albanische Wirtschaftsgesellschaft dhe kandidat për deputet i CDU-së në Gjermani ka kryer një takim…

Këndonjësit / Nga 27.al -

Luli si fjalëkryq

Nga Enkel Demi Shqipëria është një vend qesharak. Ky është i vetmi përfundim që mund të nxjerrësh mbrëmjen e sotme, tek shkruan dy rradhë, të cilat ka gjasë që nesër…