Fjalë kyçe: Janina

Mejtime / Nga 27.al -

Çështja Çame ngrihet në Gjenevë

Deputetja Mesila Doda ka ngritur Çështjen Çame në Unionin Ndërparlamentar që mblidhet në Gjenevë të Zvicrës. Para deputetëve nga e gjithë bota, ajo ka rrëfyer historinë e Çamërisë, duke e…

Hijet e Shqipërisë / Nga Media -

Hartat/ Kur Çamëria ishte Shqipëri

Këto harta të periudhës mes viteve 1600-1850 tregojnë kohën, kur Çamëria ishte pjesë e Shqipërisë. Në këto harta duken qartë, Parga, Paramithia, Janina, Margëlliçi, Filati dhe tërë Çamëria që ishte brenda kufinjve…