Fjalë kyçe: Instagram

Mejtime / Nga Media -

Një shtet për facebook dhe instagram

Nga Endrit Hoxhaj Një shtet për Facebook dhe Instagram… ! Rrojmë një kohë virtuale. Shqiptarët, absolutisht po jetojnë në kohën virtuale dhe kanë harruar atë realen. Sot pakënaqësitë ndaj pushtetit…

OpEd / Nga Media -

Si i duam pushimet?

Nga Lutfi Dervishi Duam një vend të qetë për t’u shkëputur nga bota, por që të ketë internet të mirë! Duam të hamë dhe të na shijojë ushqimi, por objektivi…