Fjalë kyçe: infrastrukturë

Mejtime / Nga 27-shi -

Unë nuk jam krenar për ju

Nga Geri Konomi Nuk jam krenar për ju, sepse punoj më shumë se 8 orë për t’i siguruar të ardhura familjes time dhe askush nuk më shpërblen më kot për…