Fjalë kyçe: Ilva Tare

OpEd / Nga Media -

Sashës ç’i panë sitë!

Nga Luljeta Progni Sasha është personazhi më i ri që na shfaqet në skenën politike shqiptare. Është maçoku i Ilir Metës. Ata të dy dolën bashkë në një fotografi mbrëmë gjithë…

OpEd / Nga 27.al -

Dështimi i suksesshëm i shoqërisë civile

Nga Ilva Tare Natën e errët të 13 nëntorit të vitit të shkuar, nën tingujt e grupit metalar “Shqiponjat e vdekjes” në Teatrin Bataclan, në Francë, humbën jetën rreth 130…

OpEd / Nga 27.al -

Stenografia dhe gazetaria

Nga Ilva Tare Fitorja e Donald Trump shënoi dështimin më të madh të standardit të raportimit dhe përcjelljes së mendimeve apo shqetësimeve të qytetarëve në atë që quhet media tradicionale….

OpEd / Nga 27.al -

Dibra si Skrapari!

Nga Ilva Tare Rezultati i zgjedhjeve të pjesshme në Dibër është sa surprizues për socialistët, aq edhe zhgënjyes për opozitën kryesore në vend. Pavarësisht retorikës politike dhe euforisë në takimet…

OpEd / Nga 27.al -

Një grua Presidente

Nga Ilva Tare Ditën kur Hillary Clinton u pyet nga një vajzë e re amerikane nëse ajo do të kishte të njëjtën pagë me një president të gjinisë mashkullore, u…