Fjalë kyçe: Ilir Levonja

Mejtime / Nga Media -

2 korriku, memoria jonë e plogësht

Nga Ilir Levonja 1) Pranverë, viti 1990. Një gazetar italian, i hollë, me flokë të rënë, me mustaqe të zeza…, shëtiste në Shqipëri. Ai do fluturonte nëpër viset tona. Do…

Mejtime / Nga Media -

Paç këmbën e mbarë Sajmir!

Nga Ilir Levonja Mos u mallëngjeni me Sajmirin. T’i themi faleminderit presionit gjerman që shumë shqiptarëve u dukej habi kur u thoshe se administrata perëndimore nuk fal mëkatet aktuale karshi…

Mejtime / Nga Media -

Beppe Grillo, ky hall i madh i shqiptarëve

Nga Ilir Levonja Ajo që është e trishtueshme me këtë historinë e zgjedhjeve në Itali, është mendësia jonë. Një opinion i tërë që bjerret pas komedianit Beppe Grillo dhe lëvizjes…

Llogje Kavaje / Nga Media -

Hoqa të zit’ e ullirit!

Nga Ilir Levonja Në një treg të madh, një arkë me ullinj se si të duket. Dhe normalisht lind pyetja, se kush i blen e i përgatit. Këtu në tropik…