Fjalë kyçe: Ilir Babaramo

OpEd / Nga Media -

Enveri, Edi dhe Top Channel

Nga Ilir Babaramo Kanë kaluar më shumë se 40 vjet nga vdekja e tij dhe në familjet e vjetra të Gjirokastrës ende mbajmë mend marrëdhëniet që kishte diktatori me qytetin…

Këndonjësit / Nga Media -

Puset e naftës janë pa matës

Nga Ilir Babaramo Edi Rama duket se është i gatshëm të bëjë gjithçka për të tërhequr vëmendjen e opinionit publik nga skandali i fundit që ka mbërthyer qeverisjen e tij….

OpEd / Nga admin -

Doktrina Gili-vili

Nga Ilir Babaramo Në fund të viteve ‘80 është mbajtur takimi i famshëm i Rekjavikut. Ishte koha, kur po përfundonte lufta e ftohtë dhe Regan e Gorbaçov ishin mbyllur në…

OpEd / Nga Media -

Shqipëria e Bllokit

Nga Ilir Babaramo Një stuhi e paparë përfshiu opinionin publik pas daljes së audioregjistrimit që ju bë një administratoreje të një kompanie call center. Moralistët e përjetshëm u turrën ta…

OpEd / Nga Media -

Agolli e Kadare si Salieri dhe Moxarti

Nga Ilir Babaramo Dritëroi si të gjithë pijetarët ishte babaxhan, me një rreth të jashtëzakonshëm të njohurish. Ky është një nga shkaqet e kësaj empatie që pasoi ikjen e tij…