Fjalë kyçe: Ida Nurçe

Mejtime / Nga Media -

Qeveria e grave të lagjes…

Nga Ida Nurçe Do arrestohej Tahiri, nuk ndodhi. Nuk u arrestua, sepse ai nuk është një njeri që mund të arrestohet. Është shumë i shkathët dhe profesioni, apo detyra që…

Mejtime / Nga Media -

Kurrizin ua keni bërë sahan!

Nga Ida Nurçe  Ju lutem mos! Mos hyni në gjynah me ne! Mos na e tregoni maskaradën që e fshihni pas asaj pelerine të thurur me damarët e popullit! Ju…

Mejtime / Nga Media -

Dua të vdes edhe unë

Nga Ida Nurçe Nuk kam lajthitur, jo. Jo aq shumë. Dua të vdes, të iki për ca momente dhe e gjithë bota le ta marrë vesh që kam vdekur! Të…

Mejtime / Nga Klodiana -

Molla e ndaluar e Dibrës

Nga Ida Nurçe Mos ma harroni Dibrën! Mos e bëni tani që krijuat qeverinë e re! Shkoni edhe tani që po ia nisni punës, sepse dibranët e mi i ka…