Fjalë kyçe: humor

Floktore / Nga Media -

Humori në zi…Lamtumirë Fadil Hasa!

Humori shqiptar është në zi për humbjen e aktorit të madh Fadil Hasa. Të afërmit, miqtë dhe kolegët janë mbledhur sot në pallatin e kulturës “Aleksandër Mosiu“ në Durrës, për…

Llogje Kavaje / Nga Media -

Pak humor nga Egla Ceno…

Nga Egla Ceno Në avion, një zotëri donte të shkonte në banjo, por e gjente të zënë gjihmonë. Njëra nga stjuardesat me shumë mirësjellje e lejoi të futej në banjon…