Fjalë kyçe: Hollywood

Floktore / Nga Klodiana -

Adele edhe në Hollywood

Adele është e vendosur të lërë shenjë edhe në Hollywood, pasi sipas thashethemeve që kanë nisur të qarkullojnë së fundmi, ajo është në bisedime e sipër për një film, raporton…

Floktore / Nga Klodiana -

Tendenca e xhinseve

Dy ose më shumë veshje xhins të kombinuara mes tyre zgjidhin jo pak probleme me pamjen, sidomos në kohën e lirë, për të qënë komode. Dhe këtë gjë e dinë…

OpEd / Nga 27.al -

Nuk ka vetëm prostituta në këtë vend

Nga Mentor Kikia Pashë një film shqiptar, një nga ato punimet e studentëve, me metrazh të shkurtër. Katër personazhe. Prostituta, sekseri, tutori dhe klienti. As i pari, e as i…