Fjalë kyçe: Henry Kissinger

OpEd / Nga 27-shi -

Beteja mes Trump dhe “Trampistëve”

Nga Lutfi Dervishi Libri “Zjarr dhe Furi” ka ngjallur shumë debate dhe është bërë më i shituri brenda ditës, falë edhe reagimit rrufe të Shtëpisë Bardhë dhe vetë Presidentit Trump….