Fjalë kyçe: Hashim Thaci

OpEd / Nga 27.al -

Në fillim ëmbëlsirat…

Ekstaza kombëtare e mbledhjes së sotme të Pejës, është marrja në dorë e projektit të korrigjimit të kufijve nga Shqipëria. Nga Mero Baze Ajo që ndodhi sot në Pejë natyrisht…

OpEd / Nga 27.al -

Rosat e Robert Cooper-it

Si u bë që njeriu, i cili hartoi marrëveshjen e prillit 2013 dhe e shpalli atë të jetë arritje historike, tani thotë se situata mes Kosovës dhe Serbisë nuk funksionon….