Fjalë kyçe: gure

OpEd / Nga Media -

Gurë mbi shkopinj dhe shkopinj mbi gurë?

Nga Artan Fuga Si është e mundur? Konflikti social dhe rezistenca sociale: një realitet krejt normal për një shoqëri të sotme, kthehen te ne: 1. Në shkopa gome dhe gurë…